Motion 3 – 5 poäng till pensionärsmedlemmar på tisdagar

Framställan

Visst uppskattas föreningens medlemsförmåner och möjligheten att få 5 % eller 5 poäng per krona på det man handlar för över 5000 kr en månad. Men det är dock sällan pensionärer handlar för över 5000 kr en månad.

Jag vet medlemmar som tar sig iväg till någon av de Coop-butiker som på tisdagar ger pensionärer 5 poäng per krona (som läggs till på deras poängsaldo) , om de köper över 200 kr.

Självklart vill de ju hellre handla i sin egen butik hemmavid , men deras egen butik erbjuder inte detta.

Och så skall det väl inte behöva vara.

Jag yrkar att:
samtliga butiker inför denna fördel och ger pensionärers medlemmar 5 poäng per krona i bonus (som läggs till i poängsaldot) om de handlar för mer än 200 kr på tisdagar

Lars Fernqvist

  • Gunnar Andersson 1 februari, 2024, 18:41

    Jag tycker att Coop ska verka för samma pris för alla medlemmar.
    Som det fungerar idag får man poäng för allt som handlas som sedan kan användas som avdrag i kassan eller tas ut i form av värdecheck. Inta bara pensionärer är betjänta av rabatter.

  • Kicki 23 februari, 2024, 10:31

    Helt rätt att fler skulle behöva billigare mat! Men hur ser du på att de som handlar för högre månadsbelopp får en högre procent? Denna förmån når aldrig många av oss pensionärer upp till, eftersom vi inte har råd att handla för så mycket pengar. Att få handla billigare en dag i veckan vore en liten kompensation.